De Bibliotheek Rotterdam nodigt u graag uit voor de eerste editie van de nieuwe gesprekkenserie: Erasmusgesprek #1: Het Koningshuis. 

Op 20 april vindt de eerste editie van een nieuwe gesprekkenserie plaats: Erasmusgesprek. Een serie speciaal ontwikkeld in de traditie van filosoof Erasmus: ’We hoeven het niet eens te worden. Maar laten we wel in gesprek blijven en naar elkaar luisteren. Zo zorgen we hopelijk voor meer begrip voor elkaar’.

Dit jaar vinden er vier edities plaats in de Centrale Bibliotheek. Iedere keer staan gesprekken over een actueel en maatschappelijk thema centraal. In verband met de naderende Koningsdag gaat de eerste editie over ‘Het Koningshuis’:

Dorine Hermans (schrijfster, publiciste) en Paul Rem (kunsthistoricus, senior conservator van Paleis Het Loo) nemen plaats op de (nieuwe!) Erasmusstoelen en gaan in gesprek. Wat brengt het koningshuis ons, moet het blijven, afgeschaft worden of is het niet zo zwart wit? Schuif aan, luister mee en laat weten wat jij vindt. Meer informatie staat op onze website: https://bit.ly/2V391Kb.

·         Datum: zaterdag 20 april 2019

·         Tijd: 15:00-16:00uur

·         Plaats: Centrale Bibliotheek, hal

·         Toegang: gratis, aanmelden is niet nodig

Post Navigation