Beste collega’s,

hierbij wil ik jullie van harte uitnodigen voor mijn promotie op 15 januari 2015 aan de Rijksuniversiteit Groningen. De verdediging van mijn proefschrift ‘Giannozzo Manetti’s New Testament: Translation Theory and Practice in Fifteenth-Century Italy’ zal plaatsvinden in de Aula van het Academiegebouw (Broerstraat 5) en begint om 16:15. Aansluitend is er een receptie in de Spiegelzaal.

Voorafgaand aan de verdediging zal ik een korte lezing geven, waarin ik op een laagdrempelige manier mijn onderzoek en bevindingen presenteer. Ook hiervoor bent u van harte uitgenodigd. U bent om 15:15 welkom in de Senaatskamer, ook in het Academiegebouw.

Met vriendelijke groet,

Annet den Haan

Voor een samenvatting van het proefschrift over Manetti’s vertaling van het Nieuwe Testament, zie hier.

Dear colleagues,

I hereby cordially invite you for my viva on 15 January 2015. The defense of my dissertation ‘Giannozzo Manetti’s New Testament: Translation Theory and Practice in Fifteenth-Century Italy’ will take place in the Aula of the Academy Building, starting at 16:15. Afterwards there will be a reception in the Spiegelzaal.

Before the defense I will give a short talk (in Dutch) on my research in the Senaatskamer, starting at 15:15.

Best wishes,

Annet den Haan

Post Navigation