Het ERC Consolidator-onderzoeksproject SKILLNET (Sharing Knowledge In Learned and Literary NETworks) zoekt per direct een datamanager.  We hebben iemand nodig die voor 2 of mogelijk 3 dagen in de week de 2 postdocs en 2 promovendi kan bijstaan in het overzetten van papieren gegevens in Excelsheets en het opschonen van persoons- en plaatsnamen door basaal onderzoek in bronnen, maar ook met behulp van OpenRefine. Het gaat om een 0.4 fte aanstelling, wellicht op te hogen tot 0.6 fte, tot juli 2022.

We vragen iemand met affiniteit met historische namen die ervaring wil opdoen met grote prosopografische databestanden uit de 16e, 17e en 18e eeuw.

Belangstellenden wordt verzocht z.s.m. een motivatiebrief en een CV van 1 pagina te sturen aan r.o.buning@uu.nl, o.v.v. ‘datamanager’.

Post Navigation